Alexis Sanchez, condamnat la 16 luni de închisoare

Alexis Sanchez, jucătorul lui Manchester United, a fost condamnat la 16 luni de închisoare în urma unei evaziuni fiscale de un milion de euro. Nu va sta după gratii, întrucât a fost condamnat cu suspendare.

Internaţionalul chilian Alexis Sanchez, atacantul echipei de fotbal Manchester United, a ajuns la un acord cu procuratura spaniolă, acceptând o pedeapsă de 16 luni de închisoare, însă nu va sta în spatele gratiilor, pentru o evaziune fiscală de un milion de euro comisă între 2012 şi 2013, în timp ce se afla sub contract cu FC Barcelona, informează agenţia EFE.

Și-a recunoscut fapta



Fotbalistul acceptase anterior să returneze suma datorată, plus dobânzile aferente, recunoscând că a simulat cesionarea drepturilor sale de imagine către două companii străine, pentru a evita impozitarea acestora.

Sanchez, care a depus mărturie în faţa unui judecător, pe 16 ianuarie 2017, prin videoconferinţă de la Londra, oraş în care a locuit după transferul său de la Barca la Arsenal, a acceptat acum condamnările de câte opt luni de închisoare pentru cele două infracţiuni împotriva fiscului, în condiţiile în care procuratura şi avocatul statului au solicitat ca sentinţa să nu îl trimită în spatele gratiilor, dacă nu va recidiva în următorii doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel