EXCLUSIV  Alexandru Repan: Era o mare actriţă. Se prefăcea de fiecare dată că e supărată pe mine

Alexandru Repan
Alexandru Repan

Alexandru Repan a povestit la DCNews despre cea mai importantă lecţie pe care a învătat-o de la mama sa, dar şi despre anii petrecuţi la Teatrul Nottara.

”Cea mai mare lecţie pe care am învăţat-o de la mama mea a fost că niciodată atunci când mă certa nu era nervoasă. Se făcea că este nervoasă şi asta este una din laturile principale educării copilului. Nu trebuie să-l cerţi atunci când tu ești nervos. (...) Atunci el simte mai bine educaţia. Când eşti nervos faci greşeli. Mama mea era o mare actriţă care se prefăcea de fiecare dată că e supărată pe mine, deşi nu era niciodată", a spus marele actor Alexandru Repan la interviurile DCNews.

Alexandru Repan lucrează de 50 de ani la Teatrul Nottara.

"O perioadă de mari bucurii, de mari succese, de câteva insuccese pe care încerc să nu mi le amintesc. De fapt nu-mi amintesc nici de marile succese sau de micile succese pentru că timp de 50 de ani am muncit zilnic în acest teatru. Am făcut o dată o mică socoteală cât timp am petrecut în aceste doua săli şi au foarte mulţi ani petrecuţi alături de public sau alături de regizori la repetiţii. Au fost 50 de ani frumoși în acest teatru şi sper să mai fie în continuare câţiva", a mai spus actorul. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel