Urmărește emisiunea live


Alexandru Petrescu: NU voi mai face parte din noul cabinet

Alexandru Petrescu, care a deţinut postul de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în cabinetul Grindeanu, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, că nu va face parte din noul Guvern. 

"Nu voi face parte din cabinetul guvernamental ce se profilează în aceste ore. Aş vrea să vă mulţumesc pentru sprijinul acordat pe parcursul mandatului meu guvernamental şi să vă urez mult succes în definitivarea proiectelor demarate împreună", a scris fostul ministru. 

El a enumerat câteva dintre proiectele demarate în timpul mandatului său: Legea prevenirii, trimisă în Parlament în luna mai, programul Start-Up Nation, operaţional din 15 iunie, o strategie în domeniul Parteneriatului Public-Privat pe următorii cinci ani, cuprinzând îmbunătăţirea legislaţiei primare şi elaborarea celei secundare, programul privind internaţionalizarea IMM-urilor, îmbunătăţirea legislaţiei în domeniul comerţului, Legea lobby-ului, susţinerea şi dezvoltarea industriei creative şi multe alte proiecte şi programe pentru dezvoltarea mediului de afaceri. 

Petrescu a mai spus că a fost onorat să facă parte din Guvernul României şi a mulţumit echipei cu care a lucrat în minister şi colaboratorilor. 

Alexandru Petrescu a fost numit, la începutul anului, ministru al Economiei, însă, la remanierea din februarie, el a preluat portofoliul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Anterior, el a fost directorul general al Poştei Române.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel