Anchetă Caracal. Audierile s-au terminat! Alexandru Cumpănașu: A fost portat numărul Alexandrei

Alexandra Macesanu
Alexandra Macesanu

Alexandru Cumpănașu susține că numărul de telefon al Alexandrei a fost portat după ce anchetatorii nu au putut intra în telefon și nu au putut afla informații noi. Audierile de astăzi în cazul crimelor de la Caracal s-au terminat. 

"Audierea a avut ca subiect modalitatea de deschidere a telefonului Alexandrei. Să clarifice de ce a fost portat numărul de telefon pe o altă cartelă și dacă se constituie parte civilă în proces. Cu privire la parola telefonului, fiind un smartphone, nu o știau. Avem de-a face cu o adolescentă de 15 ani a cărei intimitate trebuie să o știe ea. (...) Al doilea aspect care mi s-a părut important este portarea acelui număr care a fost făcut la inițiativa colegilor și a mea, și din cauză că anchetatorii nu au fost în stare să găsească telefonul am decis să portăm numărul pentru a vedea traseul Google Drive și a vedea unde a fost. (...) Familia Alexandrei nu se va constitui parte civilă în acest dosar, asta să fie foarte clar", a declarat Alexandru Cumpănașu în direct la România TV.

Părinții Alexandrei Măceșanu, dar și Gheorghe Dincă, au fost audiați astăzi la sediul Poliției Caracal. Aceștia au fost solicitați să se facă parte civilă în proces și să asiste la percheziția informatică a dispozitivelor electronice găsite de anchetatori. 

Vezi și: Audieri la Caracal. Gheorghe Dincă, față în față cu părinții Alexandrei. Cumpănașu: Încercăm să îi convingem noi pe ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel