Alexandru Cumpănaşu şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale: Nu vreau să fiu fericit într-o Românie normală condusă de o femeie muncitoare

Cumpănașu
Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu şi-a depus oficial candidatura la alegerile prezidenţiale. În faţa BEC, acesta i-a atacat şi pe premierul Viorica Dăncilă, şi pe preşedintele Klaus Iohannis, dar şi pe liderul USR Dan Barna. 

"Eu nu vreau să fiu fericit într-o Românie normală condusă de o femeie muncitoare, alături de fiecare român. Asta nu este România normală. Tema principală de campanie este combaterea criminalităţii. ", a spus Alexandru Cumpănaşu. 

Acesta i-a atacat şi pe parlamentarii români, spunând că cei care au modificat legile justiţiei sunt "nişte penali". 

Răspuns pentru acuzatori 

"Nu mă urc pe cadavre. Părinţii Alexandrei mi-au spus că dacă am făcut atâtea ca simplu cetăţean pentru cazul ăsta, pot să fac mult mai multe ca preşedinte şi că mă vor vota. Alexandra ne-a dat semnalul să ne trezim şi sunt convins că românii se vor trezi", a mai spus Cumpănaşu. 

Ce va face pe plan extern

"Nu vreau să mai negociez în genunchi. Noi doar mulţumim partenerul strategic, nu facem nimic altceva. Cu mine nu va fi cazul. Este o complicitate, s-au alocat şase miliarde de euro la apărare. Dar pe ce? Pe taxă de protecţie? Nu vreau să mai negociem în genunchi. Dacă suntem partener strategic, să fim pe picior de egalitate. Relaţia cu SUA este una importantă şi strânsă. La nivel european, îmi doresc să unesc toţi europarlamentarii români, pentru că nu e normal ca aceşti oameni să îşi dividă interesele în funcţie de grupul politic. UE este un loc în care România trebuie să fie auzită, să conteze, să nu mai fie cotată ca o ţară de mâna a doua", a declarat Alexandru Cumpănaşu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel