Alexandru Cumpănașu, răspuns DUR pentru Christian Sabbagh: De câte ori am văzut-o pe Alexandra

Alexandru Cumpănașu i-a dat o replică jurnalistului Christian Sabbagh care a întrebat de câte ori a văzut-o acesta pe nepoata lui, Alexandra, înainte să dispară.

De asemenea, Alexandru Cumpănașu le-a răspuns tuturor celor care l-au criticat după ce și-a manifestat intenția de a candida la alegerile prezidențiale 2019.

”Dragi prieteni, nu aveti idee ce forta ati generat. Jumatate de milion de vizualizari ale dialogului nostru din seara aceasta a isterizat "conserve" kgb-iste si i-a bulversat cronic pe TOTI cei care sunt in aceasta lupta: vazuti sau nevazuti. La televiziuni de 0.5 rating derutati si debusolati angajatii linistiti ca stapanul lor sta la acoperirea dezvaluirilor mele despre acest STAT MAFIOT s-au trezit brusc cu un posibil candidat care sa incurce TOATE blaturile si aranjamentele prin care se mimeaza campania electorala.

Ei bine am o veste proasta pt obositii astia gen "globe-trotter" KGB, DUMNEAVOASTRA POPORUL ROMAN ati intrecut de 10 ori ratingul obositilor si debusolatilor. Am o veste proasta pt toti baietii astia, mai ales pt cel care isi apara libertatea prin slugarnicie fata de cine are sistemul si anume: EU NU IAU PRIZONIERI...pe multi ii inteleg: isi castiga si ei o paine si au opinii pertinente: de exemplu B1 care spune ca nu am vrut sa raspund.

Le raspund oricand, atunci insa eram in dialog cu dvs si nu am raspuns nimanui iar dupa aceea am avut peste 500 de apeluri in mai putin de o ora de la romani care ma incurajau sa candidez si sa stranga semnaturi. Asadar in cazul lor n-a fost cu intentie. Acum sunt cateva lucruri pe care vreau sa le lamuresc: smenurile si aburelile kgb-iste nu mai conving pe nimeni.

De aceea expiratii trebuie ignorati mai ales cand au frustrari uriase; pentru un alt cretinel: pe Alexandra am vazut-o de cate ori am mers la mama acasa.

Din nefericire destul de rar pt ca de la 19 ani a trebuit sa muncesc si sa am avut grija de o familie cand unii golani isi incepeau activitatea securista in GRU si acum se prezinta pro-americani. Si o sa detaliez daca va fi nevoie partea asta... pe Irina, sora Alexandrei, o cunosc chiar mai bine si m-am atasat mult de ea si eu si copii mei.

Un inger de copil precum Alexandra in fata careia voi actiona ca un protector toata viata. Si mizeriile se vor revarsa in continuare pt ca in cazul meu rusnacii pro-americani stiu ca-i voi devoala si "executa" deindata. Revenind va multumesc dragi prieteni pt tot ce reprezentati. 500000 de vizualizari i-a bagat in sperieti pe TOTI. Eu stiu ce am de facut si ce mandat am din partea dvs, singurii care conteaza. O voi cauta in continuare pe Alex cu si mai multa determinare si perseverenta. Ingerul Romaniei a foat ignorat, batjocorit de sistemul aparat astazi de lichelele astea subunitare in rating cu frica arestarii deasupra capului. NOI TOTI ACUM TREBUIE SA NE OCUPAM DE SEMNATURI. SA VEDETI ISTERIE ATUNCI CAND VOR REUSI”, a fost mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel