Alexandru Cumpănaşu, propunere pentru MAI: Să vegheze şi să intervină în forţă. O Românie fără clanuri!

Alexandru Cumpănaşu a anunţat pe pagina sa de Facebook că, alături de reprezentanii CNMR, a pus bazele unui proiect de Ordin de Ministru, pe care îl va înainta MAI, astfel încât să reducă infracţionalitatea. 

"#112vreausatraiesc. POLIŢIA ŞCOLILOR!. Dragi prieteni, fenomenul de infracţionalitate la nivelul liceelor şi şcolilor generale din România este unul pe care nici nu-l puteţi bănui. Găştile de cartier, golani dar şi crima organizată este mai prezentă ca oricând. Racolarea fetelor de la vârste fragede prin metode diverse pt PROSTITUŢIE, coruperea tinerilor să consume DROGURI, RECHINII care dau târcoale pt violarea şi şantajarea fetelor, organizarea în grupuri infracţionale pt colectarea de "taxa de protecţie" de la elevi sunt doar câteva dintre grozăviile care au devenit un fenomen scăpat de sub control de către stat", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Proiect de Ordin de Ministru

"De aceea voi propune Ministrului de Interne înfiinţarea Poliţiei Şcolilor, astfel încât la fiecare liceu din România să existe cel puţin un jandarm în uniformă şi şcolile în loc să facă tot felul de şmecherii cu firme de pază care angajează tot felul de bătrânei de care nu se sperie nici musca, mai bine plătesc mai puţini bani Jandarmeriei şi pe tot parcursul orelor acesta veghează şi intervine în forţă. Plus activitatea de culegere de informaţii ce pot fi transmise poliţiei. Împreună cu un grup din CNMR am realizat un astfel de proiect de Ordin de Ministru pe care îl voi prezenta foarte curând Ministrului de Interne. Ajunge!!!! #OROMANIEFARACLANURI", a concluzionat Cumpănaşu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel