Alexandru Cumpănaşu, în lacrimi la Antena 3: Nu am avut puterea să ascult apelul Alexandrei la 112

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata ucisă la Caracal, a izbucnit în lacrimi la Antena 3, în timp ce Mihai Gâdea citea stenograma apelului la 112 făcut de fata de 15 ani. 

"Eu nu am avut puterea să ascult, am văzut doar stenograma. Părinţii Alexandrei, mai exact tatăl ei, vărul meu, a ascultat, dar eu nu am putut. N-au dat doi bani pe viaţa ei. Am vorbit de multe ori despre modul cum s-a intervenit, dar acum părerea e şi mai proastă. Mi-e foarte greu, lupta pe care trebuie să o duc e foarte grea. Este incalificabil, ordinar. De la operatorii ăştia, până la procuror, care presupun că a ascultat şi el înregistrarea, până la STS; poliţişti... spun sincer, cred că trebuie să facă puşcărie.

Am depus plângere penală şi nu mă voi lăsa până nu vor face puşcărie. Tu, cel de la 112 de la Slatina, nu îi spui celui de la Caracal că apelul vine din cartierul Bold? Sunt 20 de străzi de toate în cartier. O luam din casă în casă. Sunt nu ştiu câte camere, pe care puteau şi ei să le acceseze. Informaţiile astea trebuie să le ia din televiziuni, sau de la mine? Puteau să investigheze mult mai repede", a declarat Alexandru Cumpănaşu, cu ochii în lacrimi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel