Alexandru Cumpănașu: Gentuța din mașina lui Gheorghe Dincă nu este a Alexandrei

Referatul pentru prelungirea arestului preventiv al lui Gheorghe Dincă arată ce probe sunt împotriva inculpatului din Caracal. 

Printre probe, se numără și o geantă albastră, mică, cu o închizătoare aurie.

Alexandru Cumpănașu s-a interesat la părinții Alexandrei Măceșanu și a revenit cu un telefon la Antena 3, unde a spus că geanta găsită sub scaunul din dreapta șoferului, în mașina lui Gheorghe Dincă, nu aparține nepoatei sale. 

Părinții Alexandrei au recunoscut trei inele și un lănțișor ca aparținând fiicei lor. 

În raportul anchetatorilor sunt enumerate trei inele, un lănțișor, două fragmente de lănțișoare, o bucată similară unei monturi de inel, cu urme de ardere. În mașină, a fost găsit un cercel care ar fi fost recunoscut de mama Alexandrei. În plus, lângă bancheta din spate, pe podeaua mașinii, a fost găsit un cercel argintiu, cu pietre de culoare albă, cu sistem de prindere tip dop, tot de culoare argintie. Sub capitonajul de pe podea, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii. 

Sub scaunul din dreapta față a fost găsită și o geantă albastră, de dimensiuni mici, cu închidere prin magnet auriu, cu bretea ce se fixează cu zale. 

Părinții Alexandrei spun că geanta nu este a fiicei lor, iar în cazul Luizei aceasta a plecat de la domiciliu, în ziua dispariției, cu un rucsac, anchetatorii luând poze cu rucsacul din casa părinților Luizei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel