EXCLUSIV  Alexandru Cumpănaşu, candidatură la prezidenţiale 2019. Anton Hadăr (Alma Mater), membru CNMR, decizie

DC News a vrut să afle părerea mai multor reprezentanţi ai unor organizaţii din CNMR după anunţul candidaturii lui Alexandru Cumpănaşu la alegerile prezidenţiale, cel care ocupă funcţia de preşedinte al Coaliţiei naţionale pentru modernizare a României. 

Contactat de DC News Vicepreședintele CNMR din partea Federației Naționale Sindicale „ALMA MATER", Anton Hadăr, a declarat că:

'Este dreptul fiecărui om să candideze la Președinția României. Îi respect această decizie. Alma Mater este o parte a CNMR. Alexandru Cumpănașu s-a suspendat din această funcție de președinte CNMR. Atâta vreme cât va fi suspendat din funcție este clar că această coaliție nu va funcționa.

Pentru a fi foarte sigur dacă Alma Mater va rămâne sau nu în CNMR voi lua o decizie în ședința de pe 20-21 septembrie. Vă mai spun un lucru: faptul de a candida la Președinția României nu este un act politic, ci o decizie democratică deoarece el nu aparține niciunui partid politic. Din punctul meu de vedere, Alexandru Cumpănașu nu a încălcat ceea ce a promis și anume că nu se va implica politic. Consider faptul că atunci când candidezi la Președinția României, în calitate de persoană publică, nu ai făcut politică. Dacă va fi ales președinte este foarte clar că apoi va face politică.' a spus Anton Hadăr pentru DC News.

Întrebat dacă Alexandru Cumpănașu speculează sau nu politic drama familiilor din cazul Caracal, Anton Hadăr a menționat că:

'Este un moment foarte greu pentru toți românii în ceea ce privește protecția copiilor și a noastră a tuturor. Dacă a hotărât să candideze pentru o cauză dreaptă pentru noi toți, consider că nu profită. Putea să candideze și dacă Alexandra nu îi era nepoată. Alexandru Cumpănașu este un om foarte hotărât și ambițios. Sunt convins că poate să se lupte pentru lucrurile pe care el le-a spus' a concluzionat Anton Hadăr.

VEZI ȘI: Întrebări pentru "oamenii lui Alexandru Cumpănașu". Controversă cu CNMR după candidatura la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel