Alexandru Cumpănaşu, acuze dure în contextul Caracal: Statul român nu mai există. Îmi vine să plâng de nervi!

Alexandru Cumpănaşu a lansat acuzaţii dure după ce audienţa la Avocatul Poporului a rămas fără vreo luare de poziţie şi a anunţat că statul nu mai există. 

"#112vreausatraiesc. M-am dus cu SPERANŢĂ în audienţă la Avocatul Poporului, adică avocatul NOSTRU al tuturor, cerând măsuri clare faţă de modul în care instituţiile publice şi-au bătut joc de viaţa unui copil precum Alexandra. Ce am aflat astăzi, după 2 săptămâni de la audienţă? NIMIC. PENIBIL. JENANT. Nici o măsură luată sau propusă, nici o enigmă dezlegată, NIMIC. Nişte BANALITĂŢI pe care le puteam afla eu pe legea 544.

Această instituţie ar trebui să funcţioneze pentru a ne apăra pe noi cetăţenii de abuzurile statului. Îmi vine să plâng de nervi!!! STATUL ROMÂN NU MAI EXISTĂ. Este format dintr-o gaşcă de profitori pe care-i doare în cot de NOI. SĂ VĂ FIE RUŞINE PT NIMICUL FĂCUT PT 2 CETĂŢENI AI ROMÂNIEI: ALEXANDRA MĂCEŞANU ŞI LUIZA MELENCU! Am înţeles doar că pe la anul veţi face ceva... nici voi nu ştiţi ce ????#OROMANIEFARACLANURI#OROMANIEFARAMAFIE#MORCUVOIDEGAT", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel