Alexandru Chipciu recunoaşte că nu a votat: Când ai bani...

chipciu
chipciu

Alexandru Chipciu (30 de ani) a recunoscut că nu a votat niciodată, fiind convins că lucurile nu se pot schimba în bine. Totuşi, internaţionalul român a precizat că ar fi participat la scrutinul de pe 26 mai, dacă ar fi avut ocazia, potrivit romaniatv.net

Alexandru Chipciu a vorbit jenat despre ignoranţa de care a dat dovadă, dar a precizat că majoritatea fotbaliştilor cu salarii mari gândesc aşa.

"Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă... Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta", a spus Alex Chipciu.

Reacţie la condamnarea lui Liviu Dragnea 

"Spre ruşinea mea nu am votat niciodată fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în ţară niciodată pentru că mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum dacă aş fi avut posibilitatea să merg la vot m-aş fi dus pentru că eu cred că va fi o schimbare şi sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România. Dacă eşti fotbalist sau ai mai mulţi bani ţi-e cam indiferent ce se întâmplă în ţară pentru că tu eşti într-o altă bulă ca să zic aşa. Dar normal ar fi fost să votez mereu şi să îmi pese de oamenii din ţara asta", a mai declarat fotbalistul.

Despre condamnarea lui Liviu Dragnea, Alex Chipciu a spus: "Sincer, nu mă aşteptam dar dacă a greşit şi e adevărat, asta e viaţa. Pentru fiecare greşeală, plăteşti la un moment dat şi trebuie să îţi asumi lucrurile astea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel