Alexandra ucisă în Caracal. Adrian Ursu, la Antena 3: Vă mărturisesc. Așa i-am văzut pe colegii mei

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Realizatorul TV, Adrian Ursu, a făcut o mărturisire, în direct la Antena 3, în cadrul emisunii Exces de Putere, cu privire la crima șocantă din Caracal, care a cutremurat o întreagă țară.

'Este o seară foarte grea. Vă mărturisesc faptul că am fost, astăzi, alături de toți colegii mei pe niște suișuri și coborâșuri, de la o stare la alta, de la revoltă la lacrimi. Astăzi s-a plâns în redacția noastră. I-am văzut pe unii din colegii mei cu lacrimi pe obraz, primind informații, fiind întâi oameni, apoi jurnaliști. După care ridicând pumnul cu furie, gandindu-ne că suntem neputincioși, pentru că nesimțirea e mare, faptul că superficialitatea și impostura domină în multe din instituții.'

VEZI ȘI: EXCLUSIV Alexandra ucisă în Caracal. Detalii halucinante. Șeful Poliției: Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, plătești perchezițiile!

'Noi rămânem cei care pierdem de fiecare dată. Și, destul de des, pierdem vieți din cauza unui criminal, din cauza unui spital, din cauza celor care trebuia să facă drumuri pe care să circulăm decent și putem continua cu exemplele.' a spus Adrian Ursu, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii Exces de Putere.

VEZI ȘI Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), declarațiile serii în cazul Caracal. Purtătorul de cuvânt fuge de întrebări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel