Alexandra Nechita, decizie Primărie. Mihai Gâdea: E o veste fabuloasă

Mihai Gâdea a dat o veste extraordinară.

Alexandra Nechita, micuţa Picasso, pictoriţa din Vaslui stabilită peste Ocean, a cucerit, din nou, America! O sculptură din bronz, de peste doi metri, realizată de româncă va fi expusă permanent în faţa Primăriei din Beverly Hills, oraşul vedetelor.

”Avem o veste fabuloasă care vine de la Hollywood. Vine din Los Angeles acolo unde Primăria a votat ceva fabulos. Au luat o decizie: în fața Primăriei să fie amplasată o lucrare, o sculptură. Dintre toate variantele din lume, au ales-o pe Alexandra Nechita, cea care este cunoscută, în întreaga lume, drept micuța Picasso. Este un motiv de mândrie și mare bucurie pentru noi toți pentru că Alexandra nu a uitat niciodată cine este, de unde a plecat și vine în România cu o bucurie uriașă”, a spus Mihai Gâdea.

O artistă exemplară

Absolventă a Facultăţii de Arte din Los Angeles, Alexandra Nechita este un artist care expune în muzee din toată lumea. Lucrările ei se regăsesc şi în colecţii particulare deţinute de celebrităţi precum David Letterman, Whoopi Goldberg sau Calvin Klein.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel