Alexandra Furnea, supravieţuitoare de la Colectiv, mesaj sfâşietor: Mă întorc la tine mai puţn completă

Alexandra Furnea, unul dintre supravieţuitorii incendiului din clubul Colectiv de acum patru ani, a postat pe reţelele de socializare un mesaj sfâşietor. 

"Salut, bătrână prietenă. Ne revedem după patru ani de dor. S-au întâmplat atât de multe din clipa în care ți-am pășit ultima dată pe mal, cu pielea mea întreagă și netedă, și până acum, când mă întorc la tine un pic mai puțin completă, cu urme pe trup, și în suflet, cărora nu le-am găsit leac. Să nu te superi pe mine, dar acum nu mai am voie să mă bucur de tine pe zi, din cauza soarelui care mă rănește.

Scumpa mea mare, aș putea să îți spun prea multe povești despre întuneric și despre răul din lume și din oameni, dar nu vreau. Pentru că știu că le cunoști și tu prea bine. Și pentru că în seara aceasta, nu vreau să îmi mai amintesc de tot ce doare. Mi-am luat rămas-bun de la zi, mi-am scos veșmintele care îmi ascund trupul de ea și am intrat în valurile tale cu ochii închiși și inima agitată, la ceas de apus. Am regăsit acolo, în mijlocul tău, aceeași vindecare pe care mi-ai oferit-o mereu și pentru câteva minute, nu am simțit altceva decât fericire.

Nu am mai avut cicatrici, coșmaruri sau crâmpeie de iad în gând. Nu m-a mai durut nimic. Îți mulțumesc, dragă Mare, pentru tot ceea ce ești tu pentru noi, muritorii. Ce frumos ar fi să te protejăm și noi pe măsura bucuriei pe care ne-o aduci în viață", a scris Alexandra Furnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel