Alexandra Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceaușescu, a luat BAC-ul la liceul unde bunicul ei a primit diploma fără examen

Fiica  lui Valentin Ceausescu este absolventă de liceu. Aceasta a luat BAC-ul la Școala Centrală cu brio, la aceeași școală  unde și bunicul ei, Nicolae Ceaușescu, a primit diploma  fără examen.

Alexandra Ceaușescu a fost eleva Școlii Centrale, unitate de învățământ care s-a numit pe vremea comunismului Școala Medie "Zoia Kosmodemianskaia".

Media de la Bacalaureat a fost de 9,46, în urma notelor de la examen. Astfel, Alexandra a luat 9,65 la Limba Română, 9,60 la Matematică, iar la ultima probă la alegere, cea de la Chimie organică, aceasta a fost notată cu 9,15.

Alexandra a reușit să intre la profilul matematică-informatică în vara lui 2011, cu media 9.11, rezultat obținut din media de absolvire a școlii generale (9.68) cu notele obținute la Limba română (9.30) și Matematica (7.80).

Alexandra este al doilea copil al lui Valentin Ceaușescu, acesta având un băiat, Daniel (34 de ani),  din prima căsătorie cu Iordana Borilă de care a divorțat în 1989.

Bunicul Alexandrei, Nicolae Ceaușescu, la aceeasi școală primea fără examen, în 1965,  o diploma de bacalaureat, dupa cum relatează revista Historia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel