Alex Velea, surpriză de proporții pentru fanii săi. Ce emisiune va prezenta

alex velea
alex velea

Kanal D pregătește un reality show filmat în Republica Dominicană începând cu 7 ianuarie.

Emisiunea va găzdui 20 de concurenți, mai exact 10 vedete și 10 oameni obișnuiți care vor pleca pe data de 3 ianuarie în Republica Dominicană, notează click.ro.

Pentru postul de prezentator, Alex Velea ar putea fi cel care va onora acest post. Printre numele grele din showbiz, se bat pentru acest post și Victor Slav sau Bogdan Vlădău. 

Cei 20 de concurenţi, 10 vedete şi 10 oameni obişnuiţi, vor pleca din 3 ianuaruie în Republica Dominicană pentru a participa la „Exatlon", noul reality show de la Kanal D. S-ar părea că această producţie de televiziune se va desfăşura în timp real, având în vedere că show-ul începe pe 7 ianuarie pe micile ecrane, find doar un mic avans între ce se întâmplă la filmări şi ce vom vedea la televizor.

Rivalitatea greilor

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă sunt printre concurenții oficiali care vor participa la "Exalton". Cei doi sunt rivali și în viața reală, după ce s-au mai certat și la un alt reality show, "Șerif de România".

„Mie, în competiţia asta, teamă nu mi-e de probe, ci de interacţiunea cu alţi oameni. Asta este cea mai dificilă probă. Probabil că suntem aleşi să fim cât mai diferiţi, tocmai ca să se întâmple ce se va întâmpla, iar asta e mult mai greu decât orice probă. Pe mine, experienţa asta m-a învăţat", a declarat Vladimir, referitor la competiţia „Exatlon".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel