Alex Ioniță, transfer. Contra se implică în scandalul de la Astra: Acolo ar trebui să plece

Darius Muresan / 07 ian 2018 / 11:46

Saga transferului lui Alex Ioniţă de la Astra nu pare că se va termina curând. Cosmin Contra a intervenit în cazul fotbalistului blocat de patron și trimis la echipa secundă, sfâtuindu-l să plece.

Cosmin Contra a intervenit şi i-a sugerat lui Ioniţă să plece de la Astra cu destanţia CFR, acolo unde s-a transferat un alt tricolor, George Ţucudean: "Sper să se impună şi acolo şi să joace, să o facă la fel de bine cum a facut-o şi la Viitorul, să marcheze în continuare goluri, pentru că asta face ca el să poată veni la naţională în continuare. Ar fi bine şi pentru Ionita să ajungă şi ar fi bine şi să joace", a declarat selecţionerul pentru Telekom Sport, scrie Prosport.

Alex Ioniță a fost scos din lotul Astrei de patronul Ioan Niculae după ce a refuzat prelungirea contractului precizând că vrea să plece. Niculae cere 1 milion de euro pentru Ioniță, sumă considerată de CFR Cluj mult prea mare, mai ales că Ioniță mai are doar 1 an de contract cu Astra.

Ioniţă spera ca în ultimul moment să-l salveze unul dintre Edi Iordănescu, Petre Buduru, Dani Coman, dar decizia lui Ioan Niculae a rămas bătută în cuie, iar "perla" de pe malul Dunării nu va fi luată în Cipru, în cantonamentul echipei.

[citeste si]