Alex Ioniță, dorit de CFR Cluj

După interesul exprimat în octombrie din Turcia și Kazahstan pentru transferul lui Alex Ioniță, un nou club din campionatul intern a intrat pe fir.

Încă din luna octombrie s-a discutat în presă despre un eventual transfer în iarnă a mijlocașului Alex Ioniță. Astana, campioana din ultimele 4 sezoane din Kazahstan și Kayserispor, surpriza actualului sezon din Turcia și-au manifestat interesul pentru transferul giurgiuveanului. 

[citeste si]

Un nou club a intrat pe fir pentru transferul în iarnă a jucătorului, însă de data aceasta din Liga I. Iuliu Mureșan a confirmat interesul lui CFR Cluj la Digi Sport, înaintea meciului cu Sepsi: "Ioniță este un jucător bun, pe care toți îl respectăm. Ne place. Are și sânge vișiniu, pentru că a jucat la Rapid." Cu toate acestea, Mureșan ține să rămână rezervat în declarații,  în privința unui eventual transfer: "Șanse mari nu sunt, dar ceva șanse sunt. Lucrurile nu sunt rezolvate. Nici pe departe nu suntem înțeleși cu Ioniță" a declarat președintele lui CFR pentru Digi Sport.

Alex Ioniță este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul intern în actualul sezon, cu 17 meciuri, 8 goluri și 3 pase de gol.

În acest moment, Ioniță este cotat la 1,2 milioane de euro și are o selecție la naționala de fotbal a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel