Alex Ferguson, prima apariție după operația pe creier. Video

Bianca Ştefan / 26 iul 2018 / 18:40
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson, celebrul antrenor al echipei Manchester United, a avut prima apariţie publică după operaţia pe creier la care a fost supus în luna mai.

Ferguson, în vârstă de 76 ani, a fost operat pe 5 mai, din cauza unei hemoragii cerebrale, ieşind de la terapie intensivă câteva zile mai târziu. 

Joi, Manchester United a publicat o înregistrare video în care Sir Alex le-a mulţumit membrilor echipelor medicale care l-au îngrijit în toată această perioadă, dar şi tuturor celor care i-au fost alături în momentele dificile, familie, prieteni şi suporteri. 

Celebrul antrenor a anunţat, totodată, că va reveni în tribunele de pe Old Trafford pentru a-i urmări la lucru pe elevii actualului manager al lui United, portughezul Jose Mourinho. 

Sir Alex Ferguson, născut în Scoţia, a condus-o timp de 26 de sezoane pe Manchester United, cu care a câştigat 13 titluri de campion al Angliei şi două Ligi ale Campionilor, între alte trofee. În 1999, el a realizat o triplă incredibilă, impunându-se în Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor cu gruparea de pe Old Trafford, scrie Agerpres.