Alex Coita şi Ilan Laufer, la Brăila. Care a fost cea mai dezbătută temă

Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook

Platforma Social Liberală, partidul fondat de Alex Coita şi Ilan Laufer, a ajuns şi la Brăila, unde a avut loc o dezbatere cu puternic impact în societatea românească. 

"Platforma Social Liberală la Brăila: suntem aici să va oferim speranța că se vor întoarce acasă copiii și nepoții voștri!

Liderii PSL au ajuns ieri seară la Brăila, unde au stat de vorbă cu noi susținători și oameni dornici să contribuie la România 10 în 10 - primul proiect de după 2007, care vine cu propuneri concrete care vor duce România în rândul celor mai dezvoltate 10 țări din Uniunea Europeană în următorii 10 ani.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Cea mai dezbătută temă: exodul tinerilor 

"Cea mai dezbătută temă a fost impactul major pe care îl are asupra economiei locale exodul tinerilor peste hotare în căutarea unui trai mai bun, la care proiectul de țară al PSL răspunde cu Legea Repatrierii, primul și singurul act normativ care asigură românilor din Diaspora cadrul pentru a se putea întoarce în țara lor.

Echipa PSL a prezentat și alte măsuri concrete prin care să se asigure o creștere economică sustenabilă pentru toți români: creșterea salariului minim la 1000 de euro și sprijnirea tinerilor întreprinzători care vor să înceapă propria afacere prin revitalizarea programului Start Up Nation, program care din păcate a fost sugrumat de actuala guvernare.

La întâlnire au fost prezenți zeci de brăileni, iar în transmisiunea LIVE de pe Facebook peste cinci mii de români din toată țara pe care îi unește aceeași dorință: vor ca și copiii lor să se întoarcă acasă, să petreacă mai mult timp cu nepoții și să poată să vorbească cu ei în limba română.", a mai scris Alex Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel