Alex Coita şi Ilan Laufer anunţă prima Conferinţă Naţională a PSL: Cel mai important moment de la formare

Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook
Alex Coita și Ilan Laufer / Foto Facebook

Partidul condus de Alex Coita şi Ilan Laufer, Platforma Social Liberală, va organiza prima conferinţă naţională, pentru a se lua mai multe decizii. 

"Primul start-up politic din România pregătește cel mai important moment de la formare: Platforma Social Liberala convoacă prima Conferință Națională la Poiana Brașov pe data de 8 februarie.

Ilan Laufer, Alexandru Coita si Vlad Danciu, fondatorii Platformei Social Liberale, anuntă convocarea primei Conferințe Naționale a formațiunii, la care sunt așteptați să participe cateva sute de lideri din cele 40 de județe și 6 sectoare ale Capitalei unde PSL a construit filiale politice.

Acest eveniment, care era inițial programat pentru a doua jumătate a lunii februarie, a fost decalat ca urmare a ritmului accelerat de creștere a numărului de membri în teritoriu. Cu această ocazie, fondatorii PSL vor face un anunț-surpriză, echipa de lideri urmând să fie întărită cu personalități de calibru.", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Ce vor decide liderii PSL

"Liderii prezenți la Poiana Brașov vor pregăti strategia în vederea alegerilor locale și generale din acest an și vor lua decizii în vederea consolidării structurilor județene. Vor fi făcute propuneri pentru candidaturi și va fi pregătit un calendar pentru perioada următoare.", a mai scris politicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel