Alex Coita, mesaj: În câteva zile voi face un anunţ important. Nu am renunţat!

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a scris, pe pagina sa de Facebook, că va face zilele următoare un anunţ important cu privire la cariera sa politică, dar şi că nu a renunţat la acest domeniu, după demisia din funcţia de consilier onorific al premierului Dăncilă. 

"Mi-am petrecut ultima zi de vară stând de vorbă cu tinerii din PES activists Romania, la invitația prietenului Victor Negrescu și a echipei sale. M-am bucurat să regăsesc o sală plină până la refuz de oameni dornici să învețe, să înțeleagă, să educe, să devină.

Le-am vorbit despre cum politica europeană trebuie refondată pornind de la cetățean, de la om, cum liderii trebuie să se concentreze pe crearea unor comunități umane bazate pe valori comune, pe încredere, pe respect și pe emoția împărtășită a experienței pe care o traversăm. Politica nu se poate face fără dimensiunea umană, iar noi ca oameni trebuie să respingem cercul vicios al însingurării, al fricii și al neîncrederii.

Și pentru că, în cadrul sesiunii de Q & A, am fost întrebat de unde începem schimbarea, voi repeta acum ce am spus atunci: de la exemplul personal.

În câteva zile voi anunța o decizie foarte importantă, o decizie pe care am cumpănit-o foarte bine și la care reflectez de luni bune: aceea de a continua alături de un nou proiect politic, de a lupta pentru acele idei și valori de care România are nevoie acum!

Cei care credeați că am abandonat, ei bine nu am abandonat! Drumul abia începe! Pentru că #mieîmipasă!", a scris Alex Coita pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel