Alex Coita, cu roata maşinii tăiată cu şurubelniţa. ”Ați supărat pe cineva”/ ”Nu mă provocați! S-ar putea să regretați”

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita a avut parte de un eveniment nefericit cu maşina personală, după participarea la o emisiune la Antena 3. 

"Cei care mă urmăresc și cei care mă cunosc știu că nu sunt absolut deloc adeptul teoriilor conspirației și nu sufăr defel de paranoia. Dimpotrivă, încerc să abordez proiectele de o manieră deschisă și constructivă, echilibrată și empatică, cu bun simț și verticalitate. Așa am învățat din familie și dacă nu m-am schimbat până acum nu mă voi schimba acum.

Dar, lucrurile se adună și azi după ce m-am gândit mult am decis să fac public un episod care cred că ar pune pe gânduri pe oricine. Vinerea trecută, după o zi lungă, am pornit spre Antena 3 unde eram invitat de la ora 21. Pe drum, am constatat că volanul mașinii trăgea violent spre dreapta, dar am reușit să mențin controlul și să ajung la timp la studio, unde am și participat la emisiune. La locul faptei, am constatat că mașina avea o pană, oarecum ciudat pentru că nu avusesem niciun incident în traficul nostru bucureștean care să fi cauzat așa ceva.

Nu am dat atenție pe moment. A doua zi am dus mașina în service pentru schimbarea pneurilor și nu mică mi-a fost mirarea când șeful atelierului, mă sună și îmi spune: „Domnul Alex, ați supărat pe cineva..." Eu îi răspund, zâmbind: „Cu siguranță! Dar cum de v-ați dat `seama?" ”Păi cineva v-a înfipt o șurubelniță în roata dreapta față, de acolo ați făcut pana”", a scris Alex Coita pe Facebook. 

Alex Coita, provocat şi cu alte ocazii 

"Am reluat filmul zilei respective și mi-am confirmat că nu am blocat niciun garaj și nu am parcat pe locul altcuiva. Mașina a fost parcată doar la mine acasă, unde am biroul și în fața casei în care am crescut. Sigur, bucureștenii pot deveni iraționali când vine vorba de locuri de parcare, un ștergător ridicat nu mai ridică pe nimeni, o cheie care mângâie suav vopseaua sunt lucruri la ordinea zilei. Dar o șurubelniță în roată??

De-a lungul ultimilor ani, de când am devenit vizibil grație televiziunilor, au existat cel puțin două momente în care am fost provocat în locuri publice, probabil în speranța unor reacții violente care să genereze o „știre." Este normal? Nu este normal, dar cei care sunt implicați în zona penumbrei știu că astfel de practici sunt la ordinea zilei. Din păcate pentru ei, nu sunt deloc un om violent și prefer să îmi consum energia făcând sport sau, dacă chiar vreți să știți, într-un cadru mai intim. 

Mai mult decât atât, persoane din apropierea mea au fost hărțuite, pe subiecte mizere a căror singură miză era destabilizarea emoțională. A lor și a mea. Trec dincolo de comportamente să le numim ieșite din comun ale telefonului mobil, în anumite momente. Ca să citez o glumă din lumea IT-iștilor, cel puțin în România „it's not a bug, it's a feature." (trad. liberă: nu este o eroare, este o funcție.)", a mai scris politologul. 

"Nimeni nu mă va intimida"

"Am trecut de vârsta la care să cred în coincidențe. Sunt conștient de faptul că, deși sunt structural echilibrat și încerc să fiu onest cu mine în tot ce fac și spun, am un mare handicap. Sunt om liber, deci necontrolabil. Asta mi-a făcut mult rău de-a lungul carierei, dar libertatea pentru mine este o chestiune nenegociabilă.

Sigur, sunt oameni care au trecut prin lucruri infinit mai rele. Repet, nu vreau să mă victimizez. Spun doar că astfel de situații sunt absolut aberante într-o Românie normală, pe care ne-o dorim cu toții, nu doar Președintele în funcție.

Nimeni și nimic nu mă va intimida sau mă va convinge să spun altceva decât ceea ce cred. Pentru că eu cred în cauza unei Românii care să se așeze în matca ei, într-o matcă a prosperității și ordinii în care statul să aibă grijă de cetățean și cetățenii să se ocupe cu cel mai de preț lucru: căutarea fericirii alături de cei dragi.

Nu mă provocați. S-ar putea să regretați!", a conchis Alex Coita. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel