Alex Coita: ”Cezar Preda e dovada! La România TV, și-a amintit...

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic Alex Coita atage atenția asupra unei discuții. 

”Azi, la România TV, domnul Cezar Preda de la PNL și-a adus aminte o discuție pe care am purtat-o acum câteva luni la alt post de televiziune, într-o emisiune moderată de maestrul Horia Alexandrescu.

Am vorbit atunci de o idee lansată de Verzii europeni, care propuneau ca vestitul MCV, aplicat azi doar nouă și bulgarilor, să fie extins la nivel UE. Adică să se aplice și lui Merkel, și lui Timmermans, și lui Macron.

"Das ist eine gute idee!" am zis atunci, și susțin la fel și acum. Să fie MCV la sânge, dar pentru toți. Să stârpim corupția din rădăcină, dar nu selectiv, ci în toate tinuturile Europei, de la Atlantic la Marea Neagră.

Ei bine, discuția noastră ar fi rămas probabil la stadiul de idei generoase dar teoretice dacă nu aflam că, zilele astea, niște oameni noi în politică și-au însușit-o ca proprie, nouă și originală.

Acum, aș putea să le spun că a sunat Bruxelles-ul să le ceară drepturi de autor. Dar zic totuși mai bine să avem idei second hand decât să fim europeni second hand. Nu credeți?

Și, în final, pentru cei care mă vă că din când în când mai înțep PNL-ul, cred că domnul Preda e dovada că există oameni serioși și cu memorie bună în toate partidele.

La mai mare!” scrie Alex Coita, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel