Alex Coita uimește: Cum a apărut la Antena 3, în direct: Nu am făcut-o pentru Dragnea!

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic a surprins telespectatorii când a apărut, la Antena 3, într-un interviu cu Liviu Dragnea purtând șosete roșii.

Au fost voci, pe Facebook, care spuneau că Alex Coita a ales să își ia șosete roșii pentru că este PSD-ist și vrea să-și arate susținerea față de Liviu Dragnea. Nimic mai fals! Analistul politic susține dotarea maternităților cu aparatură care ajută copiii născuți prematur.

La Antena 3, Alex Coita a explicat că susține această cauză pentru care a ales să poarte șosete roșii. Astfel, analistul politic vrea să tragă un semnal de alarmă vizavi de problema din maternități.

"Am avut probleme la naștere și dacă nu existau anumite falicități poate nu eram aici alături de voi. Faptul că port astăzi șosete roșii nu este pentru că vreau să-l validez pe Liviu Dragnea, ci pentru că susțin o cauză. Este un ONG care dorește dotarea maternităților cu aparatură care ajută copiii născuți prematur. Este o chestiune esențială. Ține de viața celor care vin după noi”, a zis Alex Coita.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel