Alex Coita a plecat la Bruxelles. Discuții la nivel înalt: E esențial să fim la curent

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita se află la Bruxelles, unde va avea întâlniri și va participa la dezbateri cu reprezentanți ai Comisiei și membri ai cabinetelor Comisarilor.

„Începând de ieri seară mă aflu la Bruxelles, la invitația Comisiei Europene. Astăzi și mâine voi avea întâlniri și voi participa la dezbateri cu reprezentanți ai Comisiei, membri ai cabinetelor Comisarilor, discutând tematici precum migrație, muncă și protecție socială, bugetul UE sau securitate alimentară”, a scris Alex Coita, joi, pe contul său de Facebook.

„Aștept cu interes să aflu mai multe despre punctul de vedere al Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare și Verificare (CVM), un instrument care din punctul meu de vedere nu mai este adecvat în forma sa actuală. Nu în ultimul rând, mă bucur că voi avea ocazia să mă întâlnesc cu doamna Ambasador Luminița Odobescu, care se află, împreună cu colegii săi, la finalul unei Președinții de succes a Consiliului UE”, a mai anunțat acesta.

„Vor fi două zile pline”, precizează Alex Coita, adăugând că „este esențial să fim la curent cu evoluțiile tematicilor europene, să înțelegem gândirea partenerilor noștri și instituțiilor de la Bruxelles și să fim în dialog permanent, prezentându-ne punctul de vedere și susținând interesele României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel