Alertă maximă. Firea: Fapt fără precedent. E mână de om

Alertă maximă. Firea: Fapt fără precedent
Alertă maximă. Firea: Fapt fără precedent

Alertă maximă în București! Cutii cu otravă au fost împrăștiate în parcuri. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că au fost desfăcute cutii cu otravă pentru șobolani, iar otrava a fost împrăștiată prin parcuri din București. 

Gabriela Firea a precizat că este sigur o mână de om pentru că respectivele cutii au anumite sigilii, care au fost tăiate. 30 de cutii cu otravă au fost desfăcute și împrăștiate. 

Astfel de cutii se pun în toată țara de firme specializate și este exclus ca un animal să le desfacă, pentru că au respectivul sigiliu ce a fost rupt sau tăiat. Este primul an în Capitală când se întâmplă așa ceva, ”este fără precedent”, după cum a spus primarul, deși astfel de cutii se pun de ani buni de către firmele specializate nu doar în București, ci în toată țara. 

”De câteva zile, în câteva parcuri din Capitală au fost vandalizate cutiile cu otravă pentru rozătoare. Este un fapt fără precedent. Această cutii cu granule împotriva rozătoarelor se montează de ani de zile nu doar în București, ci și în țară. Sunt proceduri standard, realizate de firme specializate. Din cele 16.000, 30 au fost vandalizate în parcurile Herăstrău, Regina Maria, Kiseleff, Cișmigiu, Crângași. A fost făcută plângere penală, poliția a demarat o anchetă, așteptăm să vedem făptașii. E o mână de om care a tăiat acele sigilii și a împrăștiat acele granule. Este incalificabil un astfel de gest. Au fost strânse granulele împrăștiate, s-a făcut cercetare, verificare și curățare. În continuare, se verifică toate zonele unde au fost amplasate cele 16.000 de cutii. Acum situația este sub control. Rugămintea mea este ca și cetățenii să fie atenți ca animalele de companie să nu ingereze aceste bobițe” a spus Gabriela Firea. 

Prin urmare, mare atenție oamenilor care merg în parc cu animalele de compania și cu copiii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel