Alertă în statul Montana. Un camion cu 133 de milioane de albine s-a răsturnat

Un autocamion încărcat cu circa 133 de milioane de albine s-a răsturnat luni pe o şosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au răspândit la faţa locului îngreunând activitatea echipelor de intervenţie, relatează New York Post.

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a răsturnat pe o stradă din Bozeman, Montana, în timpul deplasării către North Dakota din California, conform postului KTVQ-TV.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat că prezenţa unui număr atât de mare de albine a provocat confuzie în rândul echipelor de intervenţie.

Trebuia să stabilizăm camionul pentru că se afla pe o parte şi din el se scurgea combustibil, a declarat Brian Nickolay. Am luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura siguranţa membrilor noştri (...) şi pentru a reduce riscul de a fi înţepaţi, a adăugat reprezentantul departamentului de pompieri.

Un apicultor a declarat postului citat că 18.000 de kilograme de albine reprezintă echivalentul a circa 133 de milioane de albine.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autocamion nu au fost răniţi.

Vezi și: Epidemie de rujeolă în Congo. Autoritățile sunt în alertă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel