UPDATE: Alertă în Râmnicu Vâlcea, după un apel privind o bombă pusă în Mall

second hand
second hand

UPDATE: Ameninţarea cu bombă de la un mall din municipiul Râmnicu Vâlcea nu s-a confirmat, poliţiştii continuând verificările pentru identificarea persoanei care a sunat la 112. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au anunţat, duminică seara, că acţiunea de verificare, la care au participat 45 de poliţişti, s-a încheiat, nefiind descoperit nimic suspect. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea apelantului.

Știrea inițială:

Autoritățile din Râmnicu-Vâlcea sunt în alertă după ce o persoană a sunat, duminică seara, la 112 și a spus că a fost amplasată o bombă în noul Mall din oraș. Clădirea a fost evacuată.

Potrivit ISU Vâlcea, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în noul Mall din Râmnicu Vâlcea este amplasata o bombă.


„Polițiști, jandarmi și forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, polițiștii efectuează verificări pentru identificarea apelantului", spun reprezentanții ISU Vâlcea.


Autoritățile au evacuat mall-ul și îi roagă pe cei care sunt în zonă să respecte indicațiile date de către forțele de ordine.


La ora transmiterii știrii, nu se cunoaște numărul exact al persoanelor evacuate, acțiunea fiind în desfășurare, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel