Alertă în județul Arad. Bărbat accidentat grav pădure. Intervenție dificilă pentru salvatori

Autoritățile intervin de urgență într-o pădure din județul Arad după ce un apel la 112 anunța un incident în care un bărbat ar fi rănit grav. 

UPDATE 2: Victima, bărbat 40 de ani a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj. Prezintă leziuni multiple. A fost stabilizat de către echipajul SAJ Sebiș și de către paramedicii de la Sectia Sebiș. În acest moment este coborât spre echipajul de SMURD Tim a Detașamentului de Pompieri Arad care a mers în sprijin și așteaptă la baza dealului.

UPDATE 1: O echipă formată din Salvamont - Salvaspeo, pompieri și cei de la SAJ au ajuns la victimă. Bărbatul este în viata, în stare gravă. I se acorda îngrijiri medicale apoi va fi pregătit pentru coborâre. Până la ambulanță va fi coborât, dacă este posibil, pe targa specială de la Salvamont Salvaspeo.


- Știrea inițială - 

Autoritățile intervin de urgență într-o pădure din județul Arad după ce un apel la 112 anunța un incident în care o persoană ar fi tăiată de la o drujbă. 

Conform reprezentanților ISU Arad, persoana ar fi accidentată, posibil tăiată cu drujba, inconștientă. Drumul este fără acces, iar accidentul a avut loc în apropiere de Igănești.  

”În acest moment echipajele de intervenție au ajuns până la locul în care drumul devine inaccesibil. Au fost luate mijloacele de prim ajutor din autospeciale, targa și drumul va continua pe jos. Sunt de urcat aproximativ 3-4 km. Informațiile privind modul în care s-a accidentat bărbatul sunt puține și confuze. Acesta a fost găsit de un alt muncitor din zona”, mai precizează ISU Arad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel