EXCLUSIV  ALEGERI SUA. Andi Cristea, europarlamentar: Surpriza de ultimă oră a FBI care a destabilizat-o pe Clinton

Europarlamentarul Andi Cristea, președintele Delegației Parlamentului European pentru Republica Moldova, a făcut o declarație în exclusivitate pentru DC News după aflarea rezultatului alegerilor prezidențiale din SUA.

"Donald Trump a comunicat mai bine, mai clar. Uzura a două administrații democrate a fost decontată de Hillary Clinton, deja afectată de scandalul emailurilor, precum și de surpriza de ultimă oră a FBI. Majoritatea republicană în Congres, alături de Donald Trump, înseamnă o agendă în forță în următoarele luni, nu sunt sigur însă că acest lucru va însemna și schimbări atât de mari de politică externă. Moscova nu ar trebui să fie prea fericită, retorica de campanie se va schimba. Țările NATO vor trebui să se țină de promisiunea de 2% pentru creșterea capacităților defensive", a spus Andi Cristea pentru DC News.

Donald Trump a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite ale Americii, depăşind pragul de 270 de electori federali, potrivit Associated Press. Americanii au ales cel de-al 45-lea preşedinte al SUA, dar şi noii membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din Senat. 

[citeste si]

"Este vremea să fim un popor unit. Vă promit că voi fi președintele fiecăruia. Nu a fost o campanie, ci o mișcare grozavă, făcută din oameni muncitori care își iubesc țara, oameni care vor un viitor mai bun pentru ei și copiii lor. Vom munci împreună pentru a îndeplini o sarcină urgentă, pentru a reconstrui națiunea. Mi-am petrecut întreaga viață lucrând la proiecte incredibile în toată lumea. Acum vreau să fac asta pentru țara noastră", a spus Donald Trump în primul său discurs ca președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel