ALEGERI SUA 2016. Teoria Conspirației care aruncă prezidențialele în aer. Adevăratul rol al lui Donald Trump

O teorie a conspirației aruncă alegerile prezindețiale din SUA în aer. Teoria ar arăta adevăratul rol a lui Donal Trump la aceste alegeri.

Această teorie a conspirației spune că roul lui Donald Trump nu este de a se lupta cu Hillary Clinton pentru Casa Albă, ci pentru a se asigura că aceasta câștigă alegerile preziențiale.

Această teorie a fost discutată chiar și de unii membrii ai Partidului Republican, bazându-se pe declarațiile pozitive din trecut ale lui Donal Trump la adresa lui Bill Clinton.

”Poate Trump a făcut o înțelegere cu prietena sa, Hillary Clinton”, scria pe Twitter fostul guvernatorul al statului Florina Jeb Bush, coleg republican al lui Donald Trump. Jeb Bush s-a aflat și el în cursa internă a Partidului Republican,  pentru desemnarea candidatului la Casa Albă.

Relațiile bune dintre Donald Trump și familia Clinton s-au stabilit cu mulți ani în urmă. Hillary Clinton și Bill Clinton au fost la nunta lui Donal Trump, în anul 2005. mai mult decât atât, se știe că miliardarul american a donat suje mari pentru fundația caritabilă a lui Clinton precum și pentru campania electorală a lui Bill Clinton.

Conversația secretă cu Bill Clinton

În presa de peste Ocean au apărut mai multe articole care vorbesc despre o conversație secretă pe cale Donald Trump și Bill Clinton ar fi avut-o la telefon. În cadrul acestei conversații, Clinton l-ar fi încurajat pe Trump să se implce mai mult în Partidul republican. După câteva săptămâni, omul de afaceri și-a anunțat candidatura pentru Casa Albă.

Relațiile dintre cei doi au rămas bune chiar și după ce Trump l-a atacat pe Obama punând la îndoială locul său de naștere. De fapt, se spune că în spatele acelui scandal s-a aflat chiar Donal Trump.

Cu toate acestea, Bill Clinton a avut doar declarații pozitive despre miliardarul american, iar acesta nu a ezitat să i le întoarcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel