ALEGERI SUA 2016. Hillary Clinton, primul discurs după victoria lui Donald Trump

Democrata Hillary Crinton a pierdut alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii în fața republicanului Donald Trump. 

În scurt timp, Hillary Clinton va ține primul discurs după înfrângerea suferită, mai ales că niciun sondaj nu preconiza înfrângerea sa. 

Rămâneți pe DCNews pentru cele mai importante declarații ale lui Hillary Clinton. Cu două ore și 40 de minute întârziere, Hillary Clinton a urcat pe scenă în aplauze. 

- Vă mulțumesc! Vă mulțumesc tuturor foarte mult! Vă mulțumesc atât de mult! Vă mulțumesc prieteni că sunteți aici și vă iubesc pe toți. Aseară l-am felicitat pe Donald Trump. Sper că va fi un președinte bun pentru toți americanii. Îmi pare tare rău că nu am înfrânt în aceste alegeri, dar sunt mândră și recunoscătoare pentru această campanie pe care am făcut-o împreună. A fi candidatul vostru a fost pentru mine o mare onoare. Știu că sunteți dezamăgiți, și eu sunt. V-ați investit speranța în campania asta, dar vreau să vă amintiți că nu a fost o campanie despre un om, ci despre țara pe care o iubim. Vedem că țara noastră este mai divizată decât credeam și trebuie să acceptăm rezultatul și să privim spre viitor. Donald Trump va fi președintele nostru. 

- Îmi pare rău că nu am câștigat aceste alegeri pentru valorile pe care le-am împărtășit și viziunile pe care le deținem. Dar sunt mândră și recunoscătoare. Voi reprezentați ce e cel mai bun în America. 

- Este dureros și va fi așa pentru mult timp.  

- Campania care s-a derulat de-a lungul unui ai a adus oamenii din toată țara împreună pentru a transmite către întreaga lume mesajul că ”America este îndeajuns de mare pentru toți”. 

[citeste si]

Hillary Clinton le-a mulțumit familiei, susținătorilor, lui Tim Kaine și lui Barack Obama. Ea a adresat și un mesaj către femei: ”Către toate femeile, în special cele tinere, care și-au pus încrederea în această campanie și în mine... vreau să știe că nimic nu m-a făcut mai mândră decât să fie campioana voastră”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel