ALEGERI RUSIA 2018. Rezultate

alegeri-rusia
alegeri-rusia

Prezenţa alegătorilor ruşi pare mai mare duminică în majoritatea regiunilor, în timp ce preşedintele Vladimir Putin candidează pentru al patrulea mandat, comparativ cu momentul când a fost ales ultima dată în 2012, informează dpa. 

UPDATE 20:10 Toate sondajele la ieşirea de la urne îl indică pe Vladimir Putin drept câştigător al alegerilor prezidenţiale desfăşurate duminică în Rusia, transmit agenţiile de presă internaţionale.

ALEGERI RUSIA, rezultate Rata de participare a fost de aproape 35% până la prânz ora Moscovei (9.00 GMT), cu nouă ore până la închiderea secţiilor de votare în regiunea cea mai de vest a Rusiei, Kaliningrad, a anunţat comisia electorală federală a ţării într-un comunicat. 

REZULTATE ALEGERI RUSIA"În majoritatea regiunilor, rata de participare este semnificativ mai mare decât în 2012", a precizat vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale, Nikolai Bulaev. 

REZULTATE ALEGERI RUSIA Putin, la putere ca preşedinte sau prim-ministru de aproape două decenii, a votat la o secţie din Moscova. 

ALEGERI RUSIA, REZULTATE Alegerile au loc pe fondul escaladării unei dispute cu Marea Britanie şi aliaţii săi în legătură cu otrăvirea unui fost spion rus devenit agent dublu şi a fiicei sale în sudul Angliei. 

Marea Britanie susţine că acest atac a fost comis la începutul lunii cu ajutorul unei arme chimice dezvoltate de ruşi. Rusia neagă orice implicare. 

Alegerile au loc şi la cea de-a patra aniversare a anexării peninsulei Ucrainei vecine, Crimeea. 

Anexarea, ca represalii pentru înlăturarea de către Ucraina a preşedintelui său prorus, a devastat relaţiile dintre cele două ţări dar a crescut fulgerător ratingul de popularitate al lui Putin, deja puternic în Rusia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel