Alegeri PSD, la Sibiu. Dăncilă, așteptată de protestatari: Nu ați înțeles nimic!

Aproximativ 20 de protestatari au așteptat-o, sâmbătă, pe Viorica Dăncilă, la Sibiu, unde au loc alegerile pentru șefia organizației locale a PSD. 

Aproximativ 20 de protestatari au așteptat-o, sâmbătă, pe Viorica Dăncilă, la Sibiu, unde au loc alegerile pentru șefia organizației locale a PSD. Premierul a intrat în sala de ședințe prin alt loc, evitând manifestanții, transmite corespondentul Mediafax.

Aproximativ 20 de protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă care participă la alegerile conducerii locale a PSD Sibiu, având pancarte cu mesaje precum „Nu ați înțeles nimic din alegerile din 26 mai".

Premierul a evitat protestatarii 

Premierul a evitat protestatarii și a intrat prin alt loc în Centrul Cultural „Ion Besoiu", unde au loc alegerile. Când au aflat că premierul Dăncilă a evitat să îi întâlnească, protestatarii au scandat „Afară, afară cu PSD din țară" și „Demisia". Conferința pentru alegerea conducerii locale a PSD a început în jurul orei 17.00, în prezența premierului Viorica Dăncilă, a miniștrilor Eugen Teodorovici, Roxana Mînzat, dar și a secretarului general al PSD, Mihai Fifor.

Pentru funcția de președinte al PSD Sibiu există un singur candidat, ministrul Turismului, Bogdan Trif.La alegeri participă aproximativ 250 de delegați din județul Sibiu. La Târgu-Mureș, premierul spunea că va fi așteptat de „vreo 100 de cetățeni nu cu intenții bune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel