Alegeri prezidenţiale. Rareş Bogdan, avertisment pentru PNL: Conflictele trebuie să înceteze

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a tras un semnal de alarmă către colegii liberali în vederea alegerilor prezidenţiale. Acesta a recomandat membrilor PNL să renunţe la orgolii, astfel încât să nu îi creeze probleme preşedintelui Klaus Iohannis în campania electorală, mai ales că, spune Rareş Bogdan, "alegerile nu sunt încă câştigate". 

"Îi rog pe toţi membrii PNL şi pe toţi cei din conducere să înţeleagă că alegerile prezidenţiale nu sunt gata câştigate şi că preşedintele Iohannis are nevoie de un partid puternic în spatele său, aşa că orice fricţiune şi orice animozitate trebuie să înceteze de îndată pentru că urmează o campanie foarte, foarte grea.

Să nu vă închipuiţi că e totul câştigat. Sigur, avem prima şansă, dar aşa cum preşedintele Iohannis a susţinut PNL, PNL trebuie să îi întoarcă serviciul şi să facă totul pentru a nu-i crea vreo problemă, ci pentru a-l ajuta. Este indiscutabil omul care poate câştiga în faţa oricărui candidat, dar cinci luni de zile este o perioadă lungă", a declarat Rareş Bogdan. 

Tensiuni în interiorul PNL

Marţi dimineaţă, şedinţa conducerii PNL a fost una aprinsă, după ce Ludovic Orban a refuzat numirea lui Rareş Bogdan în funcţia de conducere a PNL Bucureşti şi a propus-o pe Violeta Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel