EXCLUSIV  Alegeri prezidențiale. Ramona Mănescu: Am chemat toate partidele la consultări

Ramona Mănescu la interviurile DCNews
Ramona Mănescu la interviurile DCNews

Ramona Mănescu a anunțat în exclusivitate la interviurile DCNews că a chemat partidele politice la consultări în ceea ce privește alegerile prezidențiale din luna noiembrie. De asemenea, ministrul Afacerilor Externe a făcut și un apel public către românii din diaspora. 

”Eu sunt deschisă să discut cu partidele. Chiar am invitat toate partidele politice la consultări, la ședințe de lucru, începând de săptămâna viitoare, pe subiectul alegerilor. Eu sunt convinsă că toate partidele își doresc să aibă o prezență cât mai bună la vot, cel puțin la votul din străinătate, că despre asta vorbim la MAE. Și atunci, ca să putem să gestionăm cât mai bine nu cred că este doar interesul Afacerilor Externe, este și interesul partidelor. E interesul nostru, al tuturor, să ne uităm la fiecare obstacol și să încercăm să găsim o rezolvare”, a precizat Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe, în direct la DCNews. 

Ramona Mănescu, apel către românii din diaspora


În cadrul emisiunii, ministrul Afacerilor Externe a făcut un apel pentru românii din străinătate. 

”Legea spune că putem deschide o nouă secție de votare pentru 100 de persoane înscrise. Eu fac apel la oamenii din afară să se înscrie pentru a putea face o nouă secție de vot. Înscrierile se fac online și asta ne dă posibilitatea asta. Legea s-a modificat. O să avem atâtea secții câte persoane sunt înscrise. Numărul este mult prea mic față de cât ne așteptam și nu mai avem decât o săptămână de înscrieri”, a mai spus Ramona Mănescu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel