Alegeri prezidențiale. Norica Nicolai: Dăncilă, ieșită din calcule. Principalul favorit pentru turul 2

Norica Nicolai a spus cine crede că va fi principalul favorit pentru accederea în turul doi al alegerilor prezidențiale.

"Votul de joi de la moțiunea de cenzură nu reprezintă doar o resetare a scenei politice, dar îmi dă certitudinea că Mircea Diaconu, candidatul susținut de Alianța Un Om, poate câștiga alegerile. Astfel, la ora actuală devine tot mai evident că doamna Dăncilă este aproape ieșită din calcule pentru turul 2. În aceste condiții, Mircea Diaconu rămâne principalul favorit pentru accederea în turul 2", a scris Norica Nicolai pe Facebook.

'Mircea Diaconu, un candidat al tuturor românilor"

"Mircea Diaconu, candidatul susținut de ALDE, nu se adresează doar votanților partidelor care îl susțin, ci tuturor românilor. Mircea Diaconu este un candidat al tuturor românilor. La ora actuală, sunt convinsă că fiecare român a înțeles că e nevoie de un alt președinte, un președinte care să fie al lor, să îi reprezinte cu adevărat pe ei, nu un președinte al partidelor și grupurilor de interese din partide și nici un președinte al străinilor. Doar Mircea Diaconu va fi președintele tuturor românilor", a mai scris Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel