Bomba înainte de prezidențiale, după sondajul DCNews!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat că, pentru alegerile prezidențiale, partidul va avea un candidat PSD-ALDE.

"E dorinţa cetăţenilor României şi a oamenilor care ne-au votat pe noi şi pe ALDE să aibă un preşedinte cu care Guvernul să poată conlucra. Este o foame disperată de normalitate. Este o foame ca președintele și premierul să meargă şi la Bruxelles, unde să duc, pe aceeași limbă. Şi în aceeaşi limbă să aducă beneficii (...)

Toată lumea din ţară asta vrea. Atunci, cu siguranță, vor vota candidatul PSD-ALDE, fără niciun fel de problemă. Și vom avea guvern şi preşedinte din aceeași coaliţie și am terminat povestea.

La președinție, cu siguranţă, vom avea candidatul PSD-ALDE. Am anunţat la Neptun că ne gândim foarte serios ca anul viivor să avem liste comune cu colegii din ALDE, inclusiv la alegerile europarlamentare din două motive: se pare că vom câştiga un surplus de cel puţin 4-5% pe această listă comună şi e în avantajul ambelor partide şi obişnuim ambele electorate cu ideea că vom avea candidat comun", a declarat Codrin Ștefănescu, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Mesajul lui Codrin Ștefănescu este unul ferm. Știm că au existat critici din PSD cu privire la această variantă și, totodată, membri ai PSD și-au exprimat îndoiala cu privire la faptul că PSD ar susține un candidat din afara partidului, chiar dacă ar fi din coaliție, sugerând că ar exista nemulțumiri în teritoriu. Prin urmare, nu exista certitudinea unui candidat unic PSD - ALDE, ci informații despre propuneri și discuții în acest sens. 

Declarațiile lui Codrin Ștefănescu vin după ce DCNews a realizat un sondaj. Vezi aici: EXCLUSIV Sondaj prezidențiale, rezultat vot. Procente explozive

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel