EXCLUSIV  Alegeri prezidențiale 2019 - numărătoare paralelă. Codrin Ștefănescu, decizie în PSD

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a fost întrebat dacă PSD va avea numărătoare paralelă la alegerile prezidențiale 2019.

DC News: PSD nu a avut numărătoare paralelă la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, dar va avea la alegerile prezidențiale 2019?

'Da, vom avea numărătoare paralelă. Și vom fi foarte vigilenți de această dată! Fiecare om pe care îl avem în secția de votare va fi foarte atent la procesul electoral. Se va raporta imediat la nivel de județ, după închiderea numărătorii. Vom avea o copie după fiecare proces verbal din fiecare secție de votare. Vom verifica raportarea finală. De data aceasta vom face o numărătoare în paralel și vom lua fiecare copie de proces verbal. Vom fi foarte atenți la ceea ce se petrece. Am avut câteva întâlniri cu șefii de județe. Olguța Vasilescu a avut, acum două zile, o videoconferință cu toate echipele tehnice de la nivelul fiecărui județ, cu președinții, cu reprezentanții noștri în secții și în Biroul Electoral Județean. Lucrurile sunt cât se poate de clare! Vom face numărătoarea în paralel și vom fi foarte atenți să nu se întâmple vreun accident.' a spus Codrin Ștefănescu.

DC News: Care este pronosticul dumneavoastră pentru primul tur al alegerilor prezidențiale?

'Nu avem un pronostic. Însă lucrurile nu stau așa precum le-au dat unele sondaje cu privire la procentele lui Iohannis. Bătălia se duce cu șanse foarte mari pentru candidatul PSD.' a declarat Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel