Alegeri Prezidenţiale 2019 - Mașinile cu buletinele de vot, verificate. Șoferii testați de polițiști

Sebastian Florea / 09 noi 2019 / 10:41

Polițiștii i-au verificat pe toți șoferii care transportă buletinele de vot din Capitală.

Peste 2.200 de poliţişti vor acţiona, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secţiile de votare din Bucureşti, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu.

"Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de poliţişti cărora li se vor alătura şi alte efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot la secţiile de votare de pe raza municipiului Bucureşti. Pentru evitarea oricărui incident care ar putea apărea, colegii mei testează cu aparatul alcooltest toţi şoferii, precum le verifică şi documentele şoferilor, dar şi ale autoturismelor care vor face transportul. După ce buletinele de vot vor fi transportate în siguranţă la secţiile de votare, colegii mei, împreună cu alte efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, vor prelua în pază aceste secţii de votare", a declarat Ciprian Romanescu.

Sâmbătă dimineața toți șoferii au fost nevoiți să prezinte documentele, să sufle în etilotest, iar mașinile au fost verificate și ele pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime.