Alegeri prezidenţiale 2019. Codrin Ştefănescu: El va fi noul preşedinte

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ştefănescu a comentat, la România TV, asupra evenimentului politic al anului pe scena internă: alegerile prezidenţiale.

Codrin Ştefănescu a comentat, într-o intervenţie telefonică avută duminică seara la România TV, asupra subiectului anului în politica românească: alegerile prezidenţiale. Ştefănescu a făcut un portret al viitorului preşedinte al României.

Iată ce a declarat social-democratul: "Marele anunţ este că coaliţia PSD-ALDE va da preşedintele României şi vom scăpa de acest coşmar numit Klaus Iohannis. Noi am terminat analizele de făcut şi va trebui să discutăm în coaliţie. Indiferent de variantă - varianta că mergem cu un candidat comun din partea coaliţiei sau cu doi candidaţi din partea PSD şi ALDE acelaşi va fi rezultatul: în acest an România va avea un preşedinte care va fi român, patriot, iubitor de ţară, neafiliat intereselor de grup străine, un om care întotdeauna să susţină libertăţile cetăţeneşti, un om care să nu fi jucat cu statul paralel, adică un om care să ţină la ţara lui. Noi garantăm lucrul acesta."

Vezi şi: Toma Zaharia, locuinţă spartă. Instanţă, decizie de ultimă oră

EXATLON. Războinici - Faimoși, luptă crâncenă LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel