Mihai Fifor, în direct: Trebuie să vă mărturisesc, cu regret...

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Într-o intervenție la un post de televiziune, Mihai Fifor a făcut precizări cu privire la alegerile prezeidențiale și europarlamentare și susține că președintele Klaus Iohannis se află ”într-o campanie furibundă” pentru un nou mandat.

”Cred că suntem la ora asta singurul partid cu adevărat preocupat de alegerile europarlamentare și cred că suntem singurul partid care vine și cu soluții pentru ceea ce ar trebui să facă România în viitorul Parlament European și trebuie să vă mărturisesc cu regret că mi-aș fi dorit ca toată perioada aceasta să discutăm despre alegerile europarlamentare și să lăsăm puțin prezidențialele pentru după alegerile europarlamentare.

Mesajul alegerilor europarlamentare, distorsionat

Fiecare partid caută să se sondeze, să de calibreze, e un vot politic important, dar am impresia că de câteva luni de zile vorbim despre domnul Iohannis. Se blurează cu bună știință și se distorsionează cu bună știință mesajele care țin de alegerile pentru Parlamentul European și se transmite în societate un semnal mult prea devreme pentru alegerile prezidențiale. Până la urmă singurul care face politică pentru PNL și care se află într-o campanie furibundă este președintele Klaus Iohannis care ar trebui să facă probabil altceva în momentul de față”, a declarat Mihai Fifor în direct la România TV. 

Vezi și: Dăncilă, chemată de urgență la Parlament. Discuții cu Liviu Dragnea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel