Alegeri prezidențiale SUA. Brad Parscale, directorul de campanie al lui Donald Trump pentru alegerile din 2020

SUA
SUA

Preşedintele american Donald Trump l-a numit marţi pe strategul politic Brad Parscale director al viitoarei sale campanii din 2020 la care vizează un al doilea mandat la Casa Albă. Este vorba de un expert în materie de media digitale în vârstă de 42 de ani care a jucat un rol esenţial pentru victoria lui Trump din 2016 şi în care familia Trump are încredere, transmite Reuters. 

Campania lui Trump a precizat într-un comunicat că intenţionează să folosească talentul lui Parscale pentru a-i ajuta pe republicani să-şi menţină controlul în Congres, la alegerile de la jumătatea mandatului care au loc în noiembrie a.c. 

Trump, care are 71 de ani, a semnalat deja că are de gând să candideze din nou, depunând o scrisoare de intenţie în acest sens la Comisia electorală federală chiar în ziua în care şi-a preluat actualul mandat, la 20 ianuarie 2017. Liderul de la Casa Albă evocă de altfel frecvent în discursuri şi interviuri victoria sa considerată improbabilă din 2016. 

Directorul campaniei digitale în 2016 

Parscale, care trăieşte la San Antonio, în Texas, a fost directorul campaniei digitale a lui Trump în 2016, iar înainte de campanie a avut atribuţii în sfera informatică în Organizaţia Trump. 

Republicanii se confruntă cu provocarea de a-şi menţine controlul în Camera Reprezentanţilor, precum şi în Senatul SUA la alegerile din noiembrie. De regulă, partidul aflat la putere la Casa Albă pierde din mandate la primele alegeri care au loc după instalarea unui nou şef de stat. 

Într-un discurs rostit vinerea trecută la Conferinţa conservatorilor pentru acţiune politică, Trump i-a avertizat pe militanţi să nu se culce pe o ureche, anul acesta. "Trebuie să ieşim şi să luptăm cum nu am mai făcut-o niciodată până acum", a declarat el, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel