ALEGERI PREZIDENȚIALE, SONDAJ. Cine ar câștiga dacă mâine ar avea loc alegeri

Sociologul Marius Pieleanu a dezvăluit cine ar câștiga alegerile prezidențiale dacă acestea s-ar organiza mâine. 

Sociologul Marius Pieleanu, directorul Avangarde, afirmă că dacă mâine ar avea loc alegeri președințiale, Klaus Iohannis ar ieși din nou învingător.

”Președintele țării incontestabil este în centrul jocului de putere. Nu pierde nimic din simpatie publică, nici atunci când nu iese public. E singurul politician care azi e în jurul cifrei de 50%, dacă ar avea loc alegeri mâine pentru funcția de președinte. La ora la care vorbim, nu îl bate nimeni (pe Iohannis - n.r.), dacă ar avea loc alegeri într-un scurt timp”, a spus sociologul Marius Pieleanu, joi, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

[citeste si]

Recent, președintele Klaus Iohannis a precizat că ia în calcul organizarea unui referendum în ceea ce privește Legile Justiției. Ieșirile publice ale președintelui au fost rare, însă afirmațiile sale au vizat probleme intens dezbătute în societatea românească. În ceea ce privește susținerea sa pentru alegerile prezidențiale, el a fost avertizat chiar din PNL că ar putea să piardă această sprijin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel