ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Dragnea: Nu vreau să se simtă jignit Iohannis...

Joi seară, la Antena 3, Liviu Dragnea a vorbit despre Klaus Iohannis, în contextul alegerilor prezidențiale din 2019.

Întrebat de Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", dacă consideră că Iohannis va candida sau nu în 2019, liderul PSD a oferit următorul răspuns: "Chiar nu știu. Și, vă spun sincer, nici nu vreau să se simtă jignit (n.r. Klaus Iohannis, pe mine, personal, nu prea mă interesează acum. Noi nu suntem preocupați, în momentul acesta, nici să stabilim care este candidatul nostru. O să avem timp. Cu atât mai puțin ne interesează dacă o să candideze Iohannis, Călin Popescu-Tăriceanu, Cioloș sau alții. Este treaba lor. Noi, în timpul ăsta, schimbăm România piesă cu piesă, pentru a reuși să punem rânduială în această țară".

"Regret atitudinea preşedintelui"

Dragnea a menţionat că regretă atitudinea din ultima perioadă a şefului statului. "Regret atitudinea preşedintelui, care s-a schimbat brusc şi regret pentru că nu-i ajută la păstrarea sau la încercarea de a construi într-un climat normal în România, dar asta nu înseamnă că noi o să dăm înapoi sau o să ne speriem sau o să renunţăm la ceea ce ne-am propus (...) pentru binele românilor", a mai declarat, joi seara, Dragnea.

[citeste si]

Declarație despre Iohannis

Rămânând în sfera alegerilor prezidențiale din 2019, amintim că Radu Cristescu, lider PMP, invitat la DC News, a declarat că, la alegerile prezidențiale din 2019, actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu va candida. În contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis i-ar putea succede lui Donald Tusk la şefia Consiliului European, Radu Cristescu a spus că nu crede în această posibilitate. De menționat că fostul premier al Poloniei îşi încheie mandatul în 2019, în acelaşi an în care şi Klaus Iohannis îşi va încheia primul mandat la Palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel