ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL 2, 16 NOIEMBRIE. Corneliu Vadim Tudor: ”Am votat cu răul cel mai mic”

Președintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a afirmat duminică după ce și-a exprimat dreptul de vot în al doilea tur de scrutin al prezidențialelor că "a ales răul cel mai mic".

"Era de la sine înțeles că îmi respect angajamentul. Am votat cu răul cel mai mic, după o expresie consacrată din decembrie 2000, când așa-zisa intelectualitate dizidentă a votat împotriva mea, dar a venit răul cel mare peste această țară", a declarat Corneliu Vadim Tudor, la Școala 150 din Capitală, unde a votat împreună cu soția și cele două fiice.

El consideră că dacă în străinătate "nu pot vota, datorită restricțiilor legale, câteva zeci de mii de români, așa ceva nu schimbă cu nimic situația".

Corneliu Vadim Tudor susține că a cerut în urmă cu câteva zile repetarea alegerilor pentru că ar fi intrat în posesia unui eșantion de liste suplimentare din primul tur de scrutin și în anumite zone 50% dintre votanți ar fi votat pe aceste liste.

"S-a furat în special de la mine. Dar, haide să zic că așa a vrut Dumnezeu, să nu fiu eu președinte, dar un cuvânt greu de spus am și eu măcar pentru integritatea teritorială a României", a afirmat Vadim Tudor.

Monica Macovei preia discursul lui Vadim: ”Am fost fraudată, în mod real eram pe locul trei”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel