ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, Dâmboviţa: Victor Ponta, rezultate bune în comune cu primari PDL trecuţi la PSD

Potrivit rezultatelor centralizate la nivelul județului Dâmbovița, scorul cel mai mare pentru Victor Ponta au fost obținute în două comune cu primari PDL trecuți în septembrie la PSD. 

La al doilea tur al alegerilor prezidenţiale cel mai mare procent din judeţul Dâmboviţa s-a înregistrat în localitatea Costeştii din Vale - 76,05%, iar pe locul doi s-a clasat Răscăieţi cu 75,90%. Ambele rezultate sunt în favoarea candidatului Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, informează Agerpres.

Unirea organizaţiei PSD cu mare parte din cea a PDL în aceste localităţi, munca foarte serioasă din perioada de campanie şi concentrarea foarte clară pe obiectiv au dus la acest rezultat. De asta am obţinut şi rezultatul bun la nivel de judeţ, am abordat cu multă seriozitate campania electorală şi ziua votului, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Citește și: Dan Cristian Popescu, singurul politician care a anticipat rezultatul alegerilor prezidențiale 2014

În primul tur al prezidenţialelor, cel mai mare scor din judeţ a fost la Răscăieţi cu 71,92%, iar pe locul doi Costeştii din Vale 69,88%, ambele în favoarea lui Victor Ponta. În topul localităţilor cu scor de peste 70% pentru Ponta s-au mai regăsit şi alte comune cu primari PDL care au trecut la PSD, printre acestea fiind Cornăţelu sau Odobeşti.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut în turul doi, la nivel de judeţ, cel mai bun scor în oraşul Fieni, respectiv 60,98%.

La nivel de judeţ, Victor Ponta s-a clasat pe primul loc, în Dâmboviţa, la turul doi al prezidenţialelor, cu un scor de 58,08%, pe locul doi fiind Klaus Iohannis cu 41,92%, conform rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel