Alegeri Moldova. Rareș Bogdan: Fir-ați ai naibii să fiți! PLECAȚI acasă!

Rareș Bogdan a avut o reacție furtunoasă marți seară la Realitatea TV în emisiunea "Jocuri de putere".

Jurnalistul i-a îndemnat pe oamenii care au obținut cetățenie română și se află pe teritoriul nostru să voteze în turul doi al alegerilor când confruntarea se va da între Maia Sandu și Igor Dodon.

"Să nu te duci să votezi... mi se pare... cetățenii din Moldova pot fi abandonați, uitați definitiv, iar tu să te gândești că ești deja în România și ce sens mai are să votezi. Măcar te duci acasă de Crăciun și de Paște sau te duci să-ți vezi cimitirele strămoșilor. Dezinteresul a fost uriaș. Este cea mai mare palmă pe care putea să o dea un grup aflat aici celor de acolo. Nu se poate! Eu, dacă astăzi aș avea o putere în țara aceasta, aș face următorul lucru: cine nu votează la alegerile din turul doi... le-aș retrage cetățenia. Asta aș face eu. V-am dat cetățenie că sunteți frații noștri, dar votați fir-ați ai naibii să fiți! Nu puteți vota doar 8.400 din 240.000.

Dacă nu votați, plecați acasă! Dacă nu votați să vă salvați țara, care este și a mea, plecați! Înseamnă că sunteți complet dezinteresați. Nu se poate. Este o palmă dată părinților și bătrânilor voștri rămași acasă. Hai acasă! Dacă nu vreți înseamnă că, de fapt, ne prostiți și vă interesează doar vize ca să intrați mai ușor în Europa. Eu nu cred acest lucru, dar mă tot gândesc ce să facem pentru a mobiliza oamenii să voteze. Nu dormiți! Votați! Măcar atâta lucru puteți să faceți pentru țara voastră", a zis Rareș Bogdan la "Jocuri de putere".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel